Без глутен ли са мока фрапе?

Мока фрапе обикновено не се счита за без глутен. Това е така, защото те обикновено съдържат съставки, които съдържат глутен, като пшенично брашно или екстракт от малц. Въпреки това, някои кафенета и ресторанти може да предлагат безглутенови версии на техните мока фрапета, така че винаги е най-добре да попитате, преди да поръчате.

Важно е хората с цьолиакия или непоносимост към глутен да бъдат внимателни, когато консумират мока фрапе и винаги да се консултират със заведението, за да потвърдят статуса на своите продукти без глутен.